hl referenser

  

"Carolina har en gudabenådad röst, en superproffsig inställning och en underbar personlighet. Hon är något alldeles extra, helt enkelt."

Martin Lorentzson, artist och låtskrivare

 

” Tack Carolina för att du förgyllde vår sons dopdag med sång och musik i Vikens kyrka maj 2014. 

Inte ett öga var torrt och ”Välkommen hem” ringer fortfarande i våra öron.

Din personlighet och engagemang bidrog till att göra dagen oförglömlig för alla som var där och vi hoppas att många fler får möjligheten att anlita dig för en fantastisk upplevelse”

 

Rickard, Susanne& Vincent- Helsingborg

 

 


"Vårt underbara bröllop var full av oförglömliga inslag - men Carolinas sång berörde alla våra gäster till glädjetårar! De kan inte sluta tala om hennes framförande av Eres tú. Hon är flickan med den gyllene rösten...”

Patricia Mejia & Jim Johansson, Ängelholm

”En varm sommardag i juni döptes vår son Jacob. Hela kyrkan fylldes med den vackraste musik, inte ett öga var torrt. Tack vare Carolinas underbara sång och pianospel blev dagen något utöver det vanliga, en dag vi aldrig glömmer. Den stämning som hennes toner skapade går inte att beskriva med ord. Hennes musik gjorde oss varma av lycka och glädje. Vi kan varmt rekommendera andra som vill sätta guldkant på sitt barns dop att låta Carolina framföra de sånger som betyder mest för er och ert barn.”

 Andrea, Jimmy och Jacob Wikhäll

        


"Vi vill verkligen säga SUPERTACK till dig Carolina för den helt otroligt vackra sången du sjöng på vårt bröllop på Sofiero helgen den 20 september 2008! Att vi själva kunde välja exakt vilka låtar vi ville att du skulle sjunga betydde jättemycket för oss, och det blev verkligen fantastiskt och ännu finare än vi någonsin kunnat föreställa oss! Vi har även haft massor utav våra gäster, både svenska och engelska, som har frågat oss om var vi hittade en sådan jätteduktig sångerska med en så’n otrolig sångröst och som säger att de även grät för att du sjöng så fint! Än en gång JÄTTETACK för att du hjälpte till och gjorde vår dag helt PERFEKT!! Kram från Maria & Gary”

Maria & Gary Denny, London

     

”Carolina har svarat för både underhållning och bakgrundsmusik på ett flertal av våra träffar på hotell Skansen i Båstad. Vi har varit runt 200 personer vid varje tillfälle och Carolina har varje gång lyckats hitta rätt i sitt musikval. Hon har en underbar röst och varm utstrålning som vi alla har njutit av. Vi är väldigt nöjda med Carolina och kommer fortsätta att använda oss av henne framöver och kan varmt rekommendera henne.”

Catharina Lachman, Wihlborgs Fastigheter 


”Den 1:e september 2007 fyllde Carolinas röst Hovs kyrka med magiska toner som gjorde att alla denna varma sensommardag fick gåshud. Hon satte djupa avtryck hos våra gäster och gjorde dem en upplevelse rikare. De låtar som betyder mycket för oss fick den här dagen en helt ny innebörd, Carolina gjorde hela vigseln till ett sagolikt ögonblick. Hennes fantastiska sång kommer för alltid vara ett varmt och gyllene minne hos oss. Det finns ingen bättre än Carolina!”

Paulina & Niklas Lundén, Stockholm

 ”Carolina - du gjorde våran dag magisk, där finns inga ord. TACK.”

Maria Wallin & Anders Wijk, Helsingborg

 
”Vi är väldigt glada att vi valde Carolina Söderman, som solist på vårt bröllop. Carolinas sång är ljuvlig, och berör på ett varmt och innerligt sätt. Hon förmedlade sången på ett fantastiskt sätt, så att man som brudpar verkligen kände att det är till oss sången är riktad och hennes personliga utstrålning fångade oss alla. Vi kan varmt rekommendera Carolina till andra som söker solist.”

Lotta & Anders Svensson, Strövelstorp


”Vårt bröllop hemma på Furugården startade med att Carolina sjöng Annie’s song och vi tågade in mellan uppsatta stolar och mötte prästen på vår nybyggda altan. Solen sken (det var den dagen i september) och vi ikapp med den. Carolina lyckades med sin sång och musik skapa en stämning som inte lämnade någon oberörd – Magiskt!”


Kirsten Bartholin & Mats Franzén, Båstad

”Ni är magiska Carolina och Janne. Var på min lillasyster Barbros 60 års dag på Norrvikens trädgårdar den 2 maj 2016 och lyssnade även på er på Gränslösa möten på fredagen innan på Birgit Nilsson Museum. Det svämmade över i ögonen båda gångerna. Tack för att ni finns och gläder så många."

Helén
”Tack snälla Carolina och Janne för fantastiska framträdanden under vår vigsel! Det var så vackert och vi är så nöjda och lyckliga att ni sjöng för oss. TACK!"

Frida och Alexander

”… både vi och gästerna var helt betagna av din sång. …”

Carina & Göran Jansson, Förslöv

”Den värme och kärlek som fyllde Hovs kyrka vid våran vigsel har vi att tacka Carolinas och Malins röster och uppträdande för. De förgyllde våran ceremoni med en inlevelse och glädje i sina sånger och bidrog till att vi fick en oförglömlig dag och vara gäster en unik upplevelse.”

Anna Karolina Olofsson & Thomas Friedrich, Båstad - Düsseldorf


"Carolina Söderman fängslar publiken med sin stora musikalitet, sin härligt klara, varma röst och sin inlevelse. När man engagerar Carolina vet man också att hon väljer exakt rätt repertoar för just det tillfället."

Margareta Bengtsson, f.d Kulturchef Båstads kommun

”Carolina Söderman med sin vitaliserande och härliga känsla gladde oss alla med sitt program av gamla örhängen, moderna visklassiker och andliga sånger från 1890-talet och framåt - en skön, vacker och finstämd upplevelse.”

Christer Spångberg, Vice ordförande Båstad Bjäre SPF


”I sitt eget musicerande strävar Carolina hela tiden efter att utveckla sig. Med sin otroliga förmåga att stimulera barn och ungdomar att själva skapa musik berikar hon med sin entusiasm och sina stora insatser musiklivet på Bjäre.”   
                


Båstads Kommuns Kulturstipendiat 2004

 "Carolinas röst uttrycker en otrolig innerlighet, hon tolkar det hon sjunger på sitt eget sätt så att det blir mer än bara sång. Det blir en upplevelse. Rösten är både skör och stark och hon hittar alltid nya vägar att tolka sångerna på sitt eget sätt.”

Mona Jönsson, kyrkoherde Svenska kyrkan