cs 9712             

   

hl carolina

”Att sång och musik ska gå rakt in i människors hjärtan är något jag alltid eftersträvar i mitt eget musicerande. Jag känner att det viktigaste är att få människor att stanna upp och beröras, att få dem att må bra och glömma tid och rum. Det ska vara mer än bara sång och musik, det ska vara en upplevelse.”

// Carolina

 

Carolina Söderman kommer från Bjärehalvön i norra Skåne och arbetar sedan 2006 på heltid som frilansande sångerska och musiker. Carolina är flitigt anlitad som solist och har både sjungit för kungafamiljen och i direktsänd TV vid ett flertal tillfällen. Carolina kan bokas som sångerska till vigseln, dopet, begravningen, konserten och minglet, ensam till eget pianoackompanjemang eller tillsammans med bland annat Janne Andersson (se nedan) beroende på vad sammanhanget kräver och vilken typ av repertoar som är aktuell.

           
  csja 001  

hl carolina janne

Tillsammans med Janne Andersson (trummor/percussion/bas/sång) bildar Carolina en liten orkester med stora anpassningsmöjligheter. Janne Andersson kommer från Malmö och har spelat tillsammans med bland annat Mats Ronander, Mikael Rickfors, Jalle Lorensson, Thomas Holst, Dan Reed, Johan Stengård, Richard Lindgren med flera. 

 

Carolina och Janne har ett unikt och elegant sound som passar lika bra i kyrkan och i loungen som på restaurangen och på konsertscenen och anpassar sina arrangemang efter sammanhanget, med en välkänd repertoar i en stilfull och fräsch kostym. Duon kan bokas till minglet, eventet, konserten eller något annat sammanhang där ni önskar ha levande musik i det lilla formatet som skapar en skön stämning.